no
en

Aktuelt

Aktuelt
Ny leietaker
Som tidligere nevnt har vi den siste tiden fått en del nye leietakere hos NMK. Her vil vi presentere Atlantic Sapphire ASA.
Les Mer
Flere nye leietakere hos NMK..
Vi har den siste tiden fått en del nye leietakere hos NMK. Noen av dem er allerede installert i lokaler på huset, mens de øvrige kommer på plass i løpet av mai 2021. Vi kommer til å legge ut presentasjoner av hver enkelt firma fremover. Vi ønsker dere alle sammen velkommen til vårt innovative og høyteknologiske kompetansemiljø!
Les Mer
Områdeplan for Campus Ålesund
Områdeplanen for Campus Ålesund vedtatt i kommunestyret 27. august 2020
Les Mer
FN-rapport om Smart City Program
FN har publisert nye rapporter der de har evaluert fremgangen til de ulike prosjekter innen Smart City programmene.
Les Mer
Nye leietakere hos NMK
DNV GL flytter inn hos oss på NMK
Les Mer
Nye Ålesund tatt opp i FN sitt Smart City program
Simuleringsmiljøet på Campus Ålesund får en nøkkelrolle i smart by og regionutviklingsprogrammet som Nye Ålesund, Sula og Giske har blitt tatt opp i. Skal simulere og visualisere trafikkavvikling, vannforsyning og strømforbruk på helt nye måter.
Les Mer
Nobelprisvinner May-Britt Moser åpner Mørelab og Newton Møre
17. august var en stor dag på NMK! Nobelprisvinner May-Britt Moser stod for den offisielle åpningen av Møreforsknings nye laboratorium, Mørelab, og Newton Møre, Norges mest High-tech Newtonrom .
Les Mer
Campusuka 2018
Campus Ålesund inviterer til en uke med spennende debatter, konferanser og sosiale arrangement. Campusuka er et samarbeid mellom NTNU, NMK, ÅKP, Fagskolen og Fagerlia vgs.
Les Mer
Ålesund - Norges Silicon Valley
Den maritime klyngen på Sunnmøre er Norges svar på Silicon Valley.
Les Mer
NMK på topp 10 liste over teknologiledere
Norsk Maritimt kompetansesenter er rangert som nr. 6 i Lloyds prestisjetunge liste over verdens viktigste teknologiledere. Vi er stolte over å være med i dette gode selskap. Nr.1 på lista er forøvrig vice-president of innovation i Rolls-Royce Marine, som er vår leietaker. Gratulerer!
Les Mer